English  English     Български  Български
Документи      Карта на сайта
Начало
Начало
За нас
За нас
Технология и производство
Технология и производство
Научна дейност и проектиране
Научна дейност и проектиране
Производство на оборудване
Производство на оборудване
Галерия
Галерия
Полезни връзки
Полезни връзки
Контакти
Контакти
Проектиране и производство на оборудване
Реактори
Смесители
Съдове
Цистерни
Филтри
Вакуумни системи
Системи за отопление
Електро-инсталации
Системи за управление
 

Смесители

Химически процеси


Смесителите основно се използват за смесване на сухи и пастообразни смеси.

Смесителя представлява камера обикновенно с коритообразна форма и водна риза за нагряване или охлаждане в зависимост от тов дали процеса е ендотермичен или екзотермичен. Във вътрешноста се разполагат един или два ротора със Z-образна или лемежна форма на лопатите. При процеси изискващи специални условия на смесване може да се разработи бъркалка с нестандартна форма. В случаи на променлив режим на смесване допълнително се монтират високооборотни миксери. Смесителя може да се изпразва с клапа или шнек монтиран на дъното. Зареждане се осъществява през щуцери и люкове, като е възможен допълнителен монтаж на дозираща система. Задвижване на роторите се осъществява посредством мотор-редукторна група през муфа. Скороста и посоката на въртене може да се променят.

''Рапид Ойл Индустри'' ЕООД има технологичната възможност да предложи и индивидуални решения, които да удовлетворят изискванията на клиента.

Начало      За нас      Технология и производство      Научна дейност и проектиране      Производство на оборудване      Галерия      Полезни връзки      Контакти